Ben je aan het overwegen om een grindvloer in je beautysalon te plaatsen? Het is altijd belangrijk om bij de inrichting van je salon rekening te houden met bepaalde aspecten. Denk maar aan de sfeer die je wilt uitstralen, maar ook aan de hygiëne en aan praktische kenmerken. Een grindvloer laten leggen in je beautysalon is wat dat betreft zeker een goed idee en je ontdekt hier waarom dat zo is.

Originele en sfeervolle uitstraling

Het is in een beautysalon belangrijk dat je klanten zich op hun gemak voelen. Niet alleen bij binnenkomst, maar ook tijdens de schoonheidsbehandelingen. De inrichting speelt daar een grote rol bij en een grindvloer voorziet in dit geval in een originele en sfeervolle uitstraling. Er zijn bovendien verschillende effecten in sfeer en uitstraling te bereiken door met de kleur en korreldikte rekening te houden. Je kan voor een stijlvol effect kiezen, maar ook voor een moderne look net als voor een vrolijk speelse look.

Hygiënisch en duurzaam

Een grindvloer kent een combinatie van grindkorreltjes en kunsthars en is naadloos met een gesloten oppervlak uit te voeren. Hierdoor ontstaat er in je beautysalon een duurzame vloer die ook nog eens hygiënisch is. Het hygiënische aspect is uiteraard van groot belang in beautysalons, zodat je daar bij de keuze voor een vloer altijd rekening mee moet houden. Verder is een grindvloer prima bestand tegen bijvoorbeeld belasting van een behandelstoel en kasten met cosmeticaproducten. De vloer zelf is zo uitgevoerd dat er geen sprake is van hechting van stof of vuil, zodat je ook nog eens profiteert van een gemakkelijke reiniging. Ook dat is natuurlijk handig in je beautysalon, want de omgeving dient er netjes en verzorgd uit te zien. Een grindvloer in je beautysalon is dus in vele opzichten een uitstekend idee.

Pin It on Pinterest