Als je in een hotel bent voor vakantie of een werk tripje hebt, dan heb je het maar goed voor elkaar. Ook al heb je enkele verplichtingen (of misschien ook helemaal niet), je boft er maar mee. Elke ochtend staat er weer een lekker ontbijtje voor je klaar, je bed wordt opgemaakt, je hoeft niets schoon te maken, je hoeft niet te koken en alles wordt voor je gedaan. Maar ook een beetje ontspanning is wel op z’n plek. Je moet natuurlijk ook een beetje leuke dingen doen, jezelf vermaken. Wij gunnen je dit van harte en daar gaan we dan ook voor zorgen. We vertellen je in deze blog wat je allemaal kunt doen om te gaan genieten. Onder andere een boot huren is erg leuk. Een boot huren kun je doen met anderen, maar ook in je eentje is dit een garantie voor een geslaagde middag. 

Boot huren

We hebben het net al even tussen neus en lippen genoemd, maar een boot huren staat wat ons betreft helemaal bovenaan het lijstje. Een boot huren kun je dus in je eentje doen of met anderen, maar er is meer. Je kunt helemaal zelf kiezen waar je heengaat. Ben je in een grote stad? Dan blijf je in de grachten. Wil je toch liever wat rustigers? Dan ga je een meertje op of iets dergelijks. Neem enkele lekkere hapjes en drankjes mee, of meer je boot onderweg aan en stop om wat te halen. In de vele tentjes die je onderweg tegen zult komen valt vast wel iets te vinden. Het water waar je boot doorheen snijdt, alle gelukkige mensen, de sfeer, de geluiden; het valt niet te evenaren. 

Wellness

Dit is wel even wat anders dan een boot huren, maar het is desalniettemin wel lekker ontspannen. Een boot huren en wellness hebben ook één ding gemeen; ze hebben vaak te maken met water. In de wellness laat je jezelf even helemaal lekker gaan. Je ontspant, je geniet. Tot rust komen doe je zo écht even goed. 

Pin It on Pinterest