Ontspanning, genieten en heerlijk de hele dag in je badjas rondlopen. Ook jij kunt die persoon zijn! Bij Hotel & Wellness zijn er vele opties voor de ultieme beleving en ontspanning. Nou is de sauna dan ook één van de perfecte manieren om jou die rust te bieden. Maar wat nou als jij het niet zo prettig vind met het idee om in een warm hok te zitten met stilte om je heen? Nou dan geef ik je graag wat opties mee wat voor verschillende sauna’s er wel niet allemaal zijn. Hierdoor weet ik zeker dat er ook voor jou de perfect sauna tussen zit! Het kan niet missen. Ik licht de opties dan ook graag voor je uit.

Echte sauna sensatie

Maak je bezoek compleet en geniet van de vele opties die Spa hotel de Zuiver te bieden heeft. Ontdek de verschillende sauna’s zoals, de muzieksauna. Door de zachte muziek klanken en de verhoogde luchtvochtigheid ervaar je een warmere sensatie van ontspanning van 60 graden. Voor mensen die het wat lastiger vinden om in stilte te ontspannen is dit een perfecte uitkomst. Mag het wel ietsjes warmer voor jou dan kun je ook genieten van een echte Japanse sauna met een temperatuur van 70 graden. Ervaar de oosterse sferen en geniet van de verfijnde geuren, zachte muziek en strelende warmte die deze sauna te bieden heeft. Uiteraard kan de authentieke hout-gestookte haardsauna dan ook niet weg blijven. Deze sauna heeft een temperatuur van 80 graden en is een fijne sfeervolle sauna waar je heerlijk tot rust kunt komen. Kan het voor jou niet gek genoeg? Geniet dan van de extreme hitte met de geur van warm hout voor een weldadige sauna ervaring in de Finse sauna van maar liefst 82 graden.

We want more!

Mag het voor jou allemaal wel ietsjes cooler en rustiger dan kun je natuurlijk ook voor één van de sauna’s kiezen van 45 graden. Zoals, het wel bekende stoombad. Een goede uitkomst om je poriën eens goed aan het werk te zetten en alle gifstoffen er een goed uit te zweten. Galdarium is ook een fijne manier om te ontspannen. Deze sauna geeft je de ervaring zoals romeinen dit vroeger hadden. Met verwarmde banken, vloeren en muren heb je niet te maken met intenste hitte, maar met een aangename warme ambiance. Ook is er van deze sauna een zoutgaldarium variant wat in principe het zelfde doet alleen is er een Himalaya zout nevel aan toegevoegd. Dit zorgt voornamelijk dat je huid en luchtwegen gereinigd worden. Of laat je inspireren door een kleurtherapie sauna. De kleuren geven je een positieve uitwerking op je gesteldheid.

Pin It on Pinterest