Je bent net terug van je weekendje weg in een hotel en hebt alweer een druk feestje voor de boeg. Dit feestje is een vrijgezellenfeest. Het is wel zo leuk als er iets speciaals is geregeld hiervoor. Maar wat zijn leuke ideeën? Is bijvoorbeeld een showtime agency een goede optie? 

Actieve activiteiten

Je kunt er als eerste voor kiezen een actieve activiteit te gaan doen. Hierbij kun je denken aan paintballen en lasergamen. Hier moet je wel weten of iedereen die aanwezig zal zijn hierbij mee kan doen. Het is namelijk wel zo leuk een gezamenlijke activiteit te doen. 

Speel een citygame

Waarschijnlijk heb je het wel eens voorbij zien komen. Een groep dames of heren die gek verkleed zijn. Hierbij kan het ook nog zijn dat een iemand van die groep gek verkleed is. Dit is iets typisch voor een vrijgezellenfeestje. De groep loopt dan door de stad en moet allemaal verschillende opdrachten uitvoeren. Deze opdrachten kunnen erg verschillen. Bij een citygame, krijg je meer specifieke vragen over de stad. Daarnaast kun je ook spellen spelen, waarbij de groep dingen moeten vragen aan bijvoorbeeld voorbijgangers. 

Showtime agency

Wat naast het verkleed rondlopen door de stad ook een typisch vrijgezellenfeestje is, is een striptease. Dit kun je doen door bijvoorbeeld showtime agency. Bij de showtime agency heb je keuze uit erg veel verschillende stripteases. Hoe grappig is het niet om allemaal te kijken naar degene die binnenkort gaat trouwen die een striptease krijgt. Deze striptease kun je zelf helemaal uitkiezen. Ga je voor iemand verkleed als agent of juist als meester of juf. 

Uitgaan

Naast de showtime agency, kun je er ook voor kiezen om gewoon uit te gaan met iedereen. Hierbij maak je met heel de groep lol op goede muziek. Wat dan wel erg leuk is, is als je hierbij ook verkleed gaat of juist degene waarvoor het vrijgezellenfeestje is als enige voor schut laat staan in gekke kleding. 

Een lekker etentje

Een lekker etentje is ook nooit verkeerd. Hierbij kun je kiezen om ergens te gaan eten of bijvoorbeeld een kookworkshop te doen. Hoe leuk en lekker is het als je iets zelfgemaakts op kan eten. En daarnaast is het ook een hele leuke bezigheid om samen met iedereen te kunnen doen.

Pin It on Pinterest